Despre Noi

Suntem o echipă de voluntari entuziaști care au creat proiectul MentorMe  – primul program de mentorat global din Moldova -  în anul 2014, ca urmare a Galei Studenților Originari din Republica Moldova. Ne aducem aminte foarte bine cât de dificil au fost primii pași când am decis să plecăm de acasă. Cu toții ne-am fi dorit ca atunci când mergeam într-o țară nouă sau când alegeam universitatea la care să studiem, sau jobul la care să aplicăm, să fi avut șansa de a avea un mentor, o persoană căreia îi putem cere un sfat, adresa 1001 de întrebări, sau căreia îi putem spune dubiile și temerile noastre, iar ca răspuns să avem niște argumente născute din propria experiență.


Noi vrem să ajutăm la crearea următoarei generații de lideri prin accelerarea procesului lor de dezvoltare personală și profesională cu ajutorul comunității mentorilor de succes.


Sperăm că vrei să faci parte din aventură și te vei alătura comunității noastre de mentori și mentees cu experiență atât din Moldova cât și din străinătate. Abia așteptăm să te cunoaștem mai bine!

Echipa MentorMe

Echipa noastră este formată de 16 tineri din Moldova și din străinătate (Marea Britanie, Germania, Portugalia, Italia, Danemarca). Împreună avem 10 ani de experiență în domeniul IT, marketing, consultanță, educație, PR și finanțe.  

Fondatoarea MentorMe

Dana Muntean

Client Partner 

Londra, Marea Britanie

Cristian Zara

Graduate Engineer

Copenhaga, Danemarca

Sanda Condratiuc

Marketing Manager 

Londra, Marea Britanie

Tudor Arnăut

Jurnalist 

Chișinău, Moldova

Doru Curoșu

Training, Human Resources & Youth Policies

Cluj-Napoca, România

Mihai Andrieș

Doctor și cercetător în inteligență artificială

Lisabona, Portugalia

Vasile Popa

Student la Freie Universität

Berlin, Germania

Roman Sîrbu

Frontend Developer

Edinburgh, Marea Britanie

Dorian Vetrilă

Infrastructure Developer

Leeds, Marea Britanie

Fă parte din echipa MentorMe

Dacă vrei și tu să contribui la dezvoltarea comunității MentorMe și vrei să faci parte din echipa noastră, trimite CV-ul tău împreună cu un scurt paragraf despre cum ai vrea să contribui pe adresa hello@mentorme.md. Noi mereu suntem bucuroși să descoperim noi talente care pot să ne inspire și să contribuie la crearea celei mai mari comunități de mentori și mentee din lume. 

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon